Vår goda och hemlagade mat kommer från våra kockar
Basilika och Olof. 


MENY.

 


V.36

Måndag:  Blomkålssoppa, knaprigt bacon, pumpafrö och nybakat bröd.

Tisdag: Dillkött, kokt potatis och smörfrästa morötter.

Onsdag: Fiskgratäng, potatismos, broccoli och råkost sallad. 

Torsdag: Rotfruktsgryta, pasta penne och majs.

Fredag: Kyckling tikka masala, ris, pitabröd och sallad.


V.37

Måndag: Broccolisoppa, kokt ägg och nybakat bröd.

Tisdag: Kryddig pannbiff, kokt potatis/bulgur, sås och rostade rödbetor.

Onsdag: Fiskburgare, kokt potatis/mos, kall sås och haricotsverts.

Torsdag: Tomatsås, pasta, parmensan ost, vitlöksbröd och sallad.

Fredag: Korv stroganoff, ris och kokta grönsaker.


V.38

Måndag: Morotssoppa, knaprigt bacon, creme fraiche och nybakat bröd.

Tisdag: Köttfärslimpa, kokt potatis, gräddsås, rostade rotfrukter och lingon.

Onsdag: Thaifiskgryta, ris, sockerärtor och mangosallad.

Torsdag: Vegetarisk lasagne, sallad och dressing.

Fredag: Ungsbakad korv, husets mos och kokta grönsaker.


V.39

Måndag: Linssoppa, creme fraiche och nybakat bröd.

Tisdag: Helstekt kotlett/innerfile, klyftpotatis, skysås och kokta morötter.

Onsdag: Ungsbakad lax, pasta penne, rotfrukter och stuvad spenat.

Tordag: Chili sin carne, ris, creme fraiche, quesadillas och sallad.

Fredag: Kyckling drumsticks, rosmarins potatis, sås och kokt blomkål.

V.

Måndag:

Tisdag: 

Onsdag:

Torsdag: 

Fredag: 


V.

Måndag: 

Tisdag: 

Onsdag: 

Torsdag: 

Fredag:









Obs! Ändringar kan förekomma.