MENY.
 


V.5

Måndag:  Blomkål/potatissoppa med tillbehör.

Tisdag:  Fiskpudding, potatis, grönsaker och kokta bönor. 

Onsdag: Helstekt kotlettrad, potatis, sås, grönsaker. 

Torsdag: Vegetarisk sojafärssås, pasta och sallad

Fredag: Kyckling med currysås, ris och grönsaker.




V.6

Måndag: Grönsakssoppa med tillbehör.

Tisdag: Ugn stekt torskfilé, dillsås och potatis.

Onsdag: Kålpudding, potatis, sås och grönsaker.

Torsdag: Stekt kycklingklubba, potatis, sås, kokta morötter.

Fredag: Stekt winnerkorv, husetsmos och grönsker.


V.7

Måndag: Linssoppa med tillbehör.

Tisdag: Stekt laxfile, potatis och stuvad spenat.

Onsdag: Rotfruktsgryta, pasta och grönsaker.

Torsdag: Stekt innerfile, potatis och pepparrotssås.

Fredag: Kyckling tika masala, ris och sallad.


V.8

Måndag: Köttfärssoppa med tillbehör.

Tisdag: Ungsbakad torskfile, potatis och pepparrotsås.

Onsdag: Vegetarisk lasagne med sallad.

Tordag: Stekt blodkorv, bacon och potatisplättar.

Fredag: Korvstroganoff med ris.







Obs! Ändringar kan förekomma. 







                         


         

                                    

 

Vi som jobbar i köket heter Olof och Basilika.