Regnbågens förskola startade augusti 2017 av Månsson & Månsson Utbildning AB.

Vi erbjuder lärmiljöer som är trygga, inspirerande, varierande, lärorika och lustfyllda samtidigt som de är uppbyggda utifrån barnens intresse och behov. Engagerade pedagoger finns för att stimulera och utveckla barnen i alla deras lärandesituationer. Hos oss erbjuds barnen en vardag full med nyfikenhet och utmaningar.

Regnbågens förskola är på väg att bli Grön Flagg certifierad, vilket innebär att vi tematiskt arbetar aktivt och långsiktigt med hållbar utveckling.

Tillsammans med dig som förälder strävar vi efter att ge ditt barn den bästa starten i livet. Vi tycker att det är viktigt att barn och föräldrar trivs och känner sig trygga hos oss.

Hos oss finns två/tre avdelningar med totalt 40-45 barn. Barngrupperna är indelade efter ålder, man börjar som liten på "Molnet", växer upp och tar steget till ”Solen” för att så småningom avsluta som 5-6 åring på "Stjärnan". Vår strävan är att hålla barngruppernas storlek anpassad till våra lokaler.

Hjärtat på Regnbågen är köket där vår egen kock och kokerska tillagar all mat från grunden. Med en varierad matsedel får barnen prova på en mångfald av smaker med ekologiska varor så långt det är möjligt. Varje dag lockas vi till bords av ljuva dofter.

Du som förälder är alltid välkommen att delta i vår verksamhet.