Hjärtat på Regnbågen är köket, här tillagar våra kockar all mat från grunden. Med en varierad matsedel får barnen prova på en mångfald av smaker.  Vi lockas till bords av ljuvliga dofter.


V. 11, 16, 21

 

MÅNDAG:      Kyckling med potatatis,sås


TISDAG:          Cornflakesfisk med potatis.

ONSDAG:        Ungspannkaka med bacon

TORSDAG:     Potatis och purjolökssoppa, bröd.

FREDAG:         Köttbullar med potatis och brunsås.
 
                                                               V. 12, 17, 22
 

MÅNDAG:      Pasta med skinksås.        

TISDAG:            Kycklingfärslimpa med potatis

ONSDAG:          Vegetarisk chili con carne

TORSDAG:       Fisksoppa med bröd

FREDAG:          Helstekt kotlett med potatis och brun sås

                                                               V. 13, 18, 23


MÅNDAG:      Spaghetti med köttförssås.             

TISDAG:          Fiskgratäng (torsk) med potatis.

ONSDAG:        Vegetarisk stroganoff.

TORSDAG:     Gulaschsoppa, bröd.

FREDAG:         Kyckling i grönpepparsås med  ugnsrostade rotfrukter.


                                                                 V. 14, 19, 24

MÅNDAG:    Korv Stroganoff med ris. 

TISDAG:        
Lax med potatis och sås.

ONSDAG:      Köttförslimpa med potatis och sås.

TORSDAG:    Tomatsoppa med bröd.

FREDAG:        Kalops med potatis och rödbetor.


                                                        V. 15, 20, 25


MÅNDAG:      Lasagne med rotfrukter.

TISDAG:          Panerad torsk med potatis.

ONSDAG:        Kyckling med potatis och sås.

TORSDAG:      Potatis och purjolökssoppa med bröd

FREDAG:          Hamburgare med bröd och pommes


Vi kommer att servera så mycket som möjligt med säsongs grönsaker.
Det kommer att serveras varma och kalla grönsaker varje dag. 

 

Denna matsedel kommer att vara rullande. 
 

ÄNDRINGAR I MENYN KAN FÖREKOMMA.